Ajankohtaista

Lahjaksi suolaisia ja makeita muistoja suomalaisesta metsästä

Voisiko loppuvuoden muistamisesi olla makumuistoja?

Miksi ei, mutta mihin tarkoitukseen? 

Tero Pullinen vastaa:

”Piilotan kasvukauden tatit ja suppilovahverot suolakiteeseen ja purkitan ne tuomaan metsän aromit lautaselle pitkin vuotta. Kuusenkerkät ja karpalot keitän siirapiksi makeiden ja suolasten ruokien viimeistelijöiksi – tai sellaisenaan nautittavaksi vaikka lettujen tai jäätelön kanssa.”

Elämys odottaa kannen alla

Yksilöllinen, rajallisen valmistuserän artesaanilahja muistuttaa antajastaan pitkin vuotta. 

Neljän tuotteen lahjapaketti              60€

Kolmen tuotteen lahjapaketti            50€

Mitä aikaisemmin tuotepaketin varaat, sitä isompi valikoima sinulla on valittavanasi tuotteita paketoitavaksi. 

Tuotevaihtoehtoja ja toimitustapoja on siis useita. Pakkaukseen voidaan liittää myös yrityksesi logo tai muita tunnisteita ja niin halutessasi myös yksilöity tervehdyksesi lahjan saajalle. 

Ota minuun yhteyttä – tero@touchwild.fi tai 050-3728399 – yksilöidään yrityslahjasi juuri sinulle sopivaksi!

Uusi hattu ja markkinointikuvausten tuloksia

Talvi ja kevät 2021 sujuivat rauhallisesti. Jäi aikaa miettiä ansainnan logiikkaa ja liiketoiminnan tavoitteita; niin ja tietenkin toteuttaa päivitetyn strategian asioita!

Syksyllä totesin, että hyvin palvellut vanha käsintehty huopahattuni ansaitsee päästä eläkkeelle. Käytin sitä jatkuvasti matkani varrella vuodesta 1995 – 26 vuotta. Kiitos Maarit Sallinen!

Investoin uuteen imagoon. Aika näyttää, ansaitseeko uusi hattu paikkansa siirapinkeittäjän ja viini- intoilijan symbolina.

Järjestin kaksi eri kuvauskertaa. Ensimmäisessä vangittiin Ahvenharjun Juhan https://www.ahvenharju.com kanssa tuotekuvia vuoden 2021 markkinointia varten Vihtijärvellä. 

Kuten kuvista näkyy, rakennan sekä henkilö- että tuotebrändiä. Villapaita on äidin kutoma!

Joulumyynti ajatuksissaan Juha sai hienosti kiteytettyä brändin ytimen näihin kuviin. 

Toinen kuvausrupeama osui puolivahingossa Lappiin. Onneksi aika pysähtyi pariin otteeseen ja kaverilla oli kamera mukanaan. Niin ja rutkasti taitoa toteuttaa visioni kuvista. 

Kiipesin kämpän katolle sopivan valon sattuessa kuvaajan silmiin. 

Kylmä siinä kumminkin tuli, kun valo vaihtui mielenkiintoisesti enkä saanut lupaa kavuta katolta alas.

Olen taas niin ylpeä kun saan tehdä töitä huippuammattilaisten kanssa! Kiitos kuvista ja muistoista Juha Ahvenharju, Aku Ahlholm ja Antti Ahlholm.

TouchWild esittäytyi Luontaisterveys- lehden sivuilla

”Metsä pienessä purkissa” otsikoi päätoimittaja viimeisimmässä lehden numerossa. Ja sehän tietenkin hellii siirapinkeittäjän itsetuntoa!

Lehdessä olevan kuvan minusta otti Antti Huttunen.

Maistelulusikan poronsarvesta teki Antti Ahlholm.

Juttu koostuu henkilökuvasta ja brändin alkutaipaleesta liiketoiminnan tekemisen ideologiaan. Olen erityisen innoissani siitä, että tuotteistani ollaan kiinnostuneita yhä laajemmin! Ja siitä, että opin itsekin koko ajan jotain uutta omastani. Esimerkiksi tämän jutun haastattelun aikana minulle vasta konkretisoitui, että TouchWild- tuotteet ovat kaikki vegaaneja tuotteita.

Muuten; kuvan hattu on nyt päässyt arvoisilleen eläkepäiville. Uusi uljas hattu totuttelee ihmisiin kevään aikana. Siitä lisää myöhemmin.

Keräyssesongit alkavat tuota pikaa. Valmistautuminen kesän ja loppuvuoden tekemisiin on ollut kevättalvella suunnittelun, strategioiden tarkentamisen ja markkinointikuvausten aikaa. Aikaa arvailla millaisiksi ja milloin markkinat vuoden aikana muotoutuvat. 

Niihin markkinointikuvauksiin palaan tarkemmin pikimiten. 

TouchWild- tuotteita testaillaan monenlaisissa keittiöissä

”Tyrnisiirapissa ja tyrnisuolassa on ihan sopivan hapokas ja herkullinen tyrnin maku! Tyrnisuola sopii ihanasti myös raakasuklaaseen.”

Raija Kivimetsä on luonnon, villiyrttien, terveyden ja hyvinvoinnin ammattilainen. Hänellä on monta titteliä; filosofian maisteri, tietokirjailija, villiyrttien asiantuntija, keruuyrttineuvoja, kasvilääkinnän ammattilainen, hyvinvointikouluttaja, journalisti, terveystoimittaja ja luennoitsija. Hän jakaa kokemuksiaan myös gastronomiasta ylläpitämillään hortoilu.fi- sivustoilla. Tutustu Raijan kokemuksiin TouchWild- tuotteista! 

Voit ostaa TouchWild- tuotteita kätevästi Haltian verkkokaupasta.