TouchWild haluaa olla oppaasi aitojen elämysten juurille

TouchWild on huippulaadukas elämystuote, joka on helppo ostaa lahjaksi tai tuliaiseksi.

TouchWild-elämys sopii ihmisille, jotka uskaltavat antautua takaisin metsän aistimaailmaan. 

Have your own license to be thrilled of forest!

Juuret ovat syvällä metsässä

TouchWild perustaa tekemisensä kiireettömälle käsityölle ja paikallisille raaka-aineille. TouchWild kunnioittaa luonnon sesonkeja; meillä on niin monta sesonkia, kuin on tuotteillamme kasvukausia. Lanseeraamme peräänantamattomasti vain sen kokoisia tuote-eriä, mitä ehdimme laadukkaasti tehdä. Jos metsän raaka-aine maistuu eri vuosina erilaiselta, kunnioitamme luonnollisesti tätä järjestystä.

Made locally in Finland, coordinated by the forest!

Toimintaamme ohjaavat arvot

Käsityönä, läheltä kerätyistä raaka-aineista kiireettömästi ja peräänantamattomasti tehtyjä elämyksiä. Emme tee massatuotantoa; kasvien sesongit ja pienet tuotantoerät ovat TouchWildia parhaimmillaan. Toimintamme kulmakivenä on asiakkaidemme ja TouchWild-yhteisön hyvinvointi.

Miten sinä haluaisit olla osa tätä yhteisöä?

Have a bite of your roots!

Ydinviestimme on selkeä

Metsä pienessä purkissa. Mitäpä sitä sen enempää jaarittelemaan.

TouchWild-tuotteet ovat saatavissa Suomen luontokeskus Haltian myymälästä ja Haltian verkkokaupasta, Suomenlinnakeskuksen kaupasta Suomenlinnasta sekä K-supermarket Mustapekasta . Pyydä tarjous tuottajalta – tero@touchwild.fi tai 050-3728399 – niin yksilöidään yrityslahjasi yhdessä. Tuotteet eivät sisällä lisä- tai säilöntäaineita eikä väriaineita.